پژوهشکده تروما افتتاح شد
افتتاحیه پژوهشکده تروما
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور استاندار محترم جناب آقای دکتر اسدالله عباسی و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گیلان آقای دکتر محمد تقی آشوبی اولین پژوهشکده دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نام پژوهشکده تروما در تاریخ 6/08/1402 در محل پژوهشکده تروما افتتاح گردید.
در این مراسم جناب آقای دکتر شاهرخ یوسف زاده ریاست پژوهشکده تروما ضمن تاکید بر آمار و ارقام موجود در زمینه تروماهای مختلف به ویژه تصادفات در استان گیلان گفتند، فعالیتهای مرکز تحقیقات ترومای جاده ای در سالهای اخیر در اجرای سیستم تروما در استان جزء مهمترین فعالیتهای این مرکز دانسته و باید سازمانهای مختلف استان در زمینه ثبت داده های تروما متمرکز شده و در اجرای فعالیتهای هماهنگ تلاش نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان نیز در این آیین با بیان اینکه برای نخستین بار در کشور مجوز پژوهشکده تروما از سوی شورای گسترش دانشگاهها دریافت شد، گفت: این پژوهشکده با تجمیع چهار مرکز تحقیقات تروما جادهای، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، علوم اعصاب و ارتوپدی در رشت آغاز به کار کرد.
دکتر محمدتقی آشوبی اظهار داشت: با توجه به حادثه خیزی، نزدیکی شهرها، استفاده از موتورسیکلت و مسافرتهای زیاد به گیلان، موجب بروز تروما بیشتر در گیلان نسبت به سایر مناطق میشود و به همین دلیل برای دریافت مجوز این پژوهشکده به منظور انجام تحقیقات لازم در سیستم تروما با هدف کاهش و عوارض تروما اقدام شد.
وی با بیان اینکه پژوهشکده تروما، مرکزی تحقیقاتی است که در ۲ طبقه احداث شده، اضافه کرد: در این پژوهشکده تحقیقات کاربردی در راستای کاهش میزان تروما، مرگ و میر حوادث و پیشگیری از مراحل بعدی ضایعات انجام میشود.
دکتر آشوبی تصریح کرد: ماموریت اصلی پژوهشکده تروما تولید علم و فناوری در حوزه سلامت، توسعه تحقیقات سلامت بهمنظور تامین شواهد لازم برای سیاست گذاران، ارزیابی و تحلیل سیاستها و تربیت نیروی انسانی متخصص و حرکت در مرزهای دانش مرتبط با درمان بیماران ترومایی در راستای افزایش بهرهوری نظام سلامت است.
در ادامه استاندار محترم جناب آقای دکتر اسدالله عباسی ضمن ابراز خوشحالی از اینکه اولین پژوهشکده ترومای کشور در استان افتتاح می شود با اشاره به شمار بالای مسافران خارج استان که بر جمعیت استان اضافه می گردد و می تواند بر افزایش تروماها در مراکز درمانی ما بیفزایند گفتند ما باید در بخش درمان این بیماران و افزایش تسهیلات پزشکی برای آنها کوشا باشیم و تشکیل بانک اطلاعاتی برای کاهش آسیب و همچنین طرح های پژوهشی بر پایه این اطلاعات می تواند به ما کمک نماید در ادامه ایشان بر لزوم فعالیتهای این پژوهشکده بر گروه های ویژه نیز تاکید کردند.
نظر دهید